Jørgen

Mijn naam is Jørgen en ik ben de drummer van de band.

Al op jonge leeftijd trommelde ik op alle potten en pannen die ik tegenkwam. Dat vond niet iedereen prettig en ik kreeg ook vaak te horen: hé …. hou eens op met dat getik!

Op 8 jarige leeftijd startte ik bij de plaatselijke drumband, waarna nog vele jaren zouden volgen bij diverse orkesten en (carnavals)kapellen. Het tamboer zijn loopt ook nu nog als een rode draad door mijn leven. Op 15 jarige leeftijd kwam daar ook de interesse voor het drummen bij. Ook dat ben ik blijven doen, maar iets minder aaneengesloten door de jaren heen.

Ik heb dan ook een hele brede muzieksmaak. Van harmonie, fanfare, via big band, naar pop en rock. Met mij kun je alle kanten op. Toen ik in het voorjaar van 2021 weer op zoek ging naar een band om bij te spelen, stuitte ik op een advertentie van LIKE THIS! en mijn interesse was meteen gewekt; ''Top 2000 covers ….. maar geen smartlappen."

Ge – wel – dig, precies wat ik zocht!

Nummers van Fleetwood Mac, Golden Earring maar ook Ilse de Lange. Hoe veelzijdig wil je het hebben? Daarom hoop ik nog lang muziek te mogen blijven maken met mijn nieuwe vrienden van LIKE THIS!.